Kiinteistön sähkösaneeraukset usean vuoden kokemuksella

Sähkösaneeraus lisää kiinteistön turvallisuutta ja nostaa sen arvoa

Kiinteistön sähkösaneeraus tulee ajankohtaiseksi, kun kiinteistön käyttöikä lähestyy 30 vuotta, sillä sähköjärjestelmän keskimääräinen elinkaari on 30–40 vuotta. Vanhassa sähköjärjestelmässä piilee aina turvallisuusriski, esimerkiksi sähköpalon todennäköisyys on suurempi, jos kiinteistössä on alkuperäinen sähköjärjestelmä. Vanhat sähköjärjestelmät eivät myöskään usein vastaa nykypäivän lisääntyneeseen sähkönkulutukseen, joten sähkösaneeraus tulee ennen pitkää tarpeeseen. Sähkösaneeraus parantaa kiinteistön turvallisuutta sekä energiatehokkuutta merkittävästi nostaen samalla myös jälleenmyyntiarvoa.

Me JTK-Sähköllä toteutamme sekä pienet että isot sähköasennukset, palvelumme kattaa kaiken aina koko kiinteistön sähköistämisestä yksittäisen pistorasian asennukseen. Meiltä onnistuu taloyhtiöiden sähköurakoinnit ja -saneeraukset esimerkiksi linjasaneerauksen yhteydessä, kuuluupa palveluihimme myös nousujohtosaneeraus. Palvelemme Helsingissä ja ympäryskunnissa (mm. Vantaa, Espoo, Kerava, Tuusula). Mikään sähkötyö ei ole meille liian pieni tai iso ja palvelumme kattavat koko kiinteistön elinkaaren ajan.

Katso videolta, mitä Juha Niitynpää kertoo nousujohtosaneerauksesta ja yhteistyöstä JTK-Sähkön kanssa:

JTK-sähkö tekee sähkösaneerauksen kiinteistöön luotettavasti ja ammattitaidolla. >> Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Milloin sähkösaneeraus tulisi tehdä?

​Sähkösaneeraus on tarpeellinen, kun vanha sähköjärjestelmä ei vastaa kiinteistön asukkaiden ja nykypäivän sähkölaitteiden tarpeisiin. Varsinkin yli 30 vuotta vanhoissa kiinteistöissä sähkösaneeraus on ajankohtainen, mutta uudemmissakin taloissa voi olla saneerattavaa, sillä sähkötekniikka kehittyy nopeasti. Vanhan järjestelmän kuntoa kannattaa seurata, jotta viat ja ongelmat voidaan tunnistaa ja korjata ajoissa.

Tiensä päässä olevan sähköjärjestelmän tunnuspiirteitä ovat:

  • välkkyvät valot
  • usein palavat sulakkeet
  • palaneen käryn haju kiinteistössä
  • tummat jäljet pistorasioissa, valaisimissa ja sähkökeskuksissa
  • pistorasioiden vähäinen määrä ja huono sijainti

Sähkösaneeraus on usein turvallisuuden takia välttämätöntä, sillä vanhoissa sähköjärjestelmissä on paloturvallisuusriski. Sähkösaneeraus parantaa turvallisuuden lisäksi myös asumismukavuutta, kun pistorasioiden määrää voidaan lisätä ja kiinteistön energiatehokkuutta voidaan parantaa. Jokainen sähköasennus pitää nykypäivänä olla vikavirtasuojan takana turvallisuuden vuoksi. Milloin teidän kiinteistössä nämä on viimeksi tarkistettu?

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun valitsee sähköasentajaa rivi- tai omakotitalon sähkösaneeraukseen?

Taloyhtiön sähkösaneeraus voidaan toteuttaa kätevästi esimerkiksi linjasaneerauksen yhteydessä. Sähkösaneeraus on monivaiheinen ja haastava projekti, joten se kannattaa toteuttaa osaavalla sähköalan ammattilaisella. Vastuu sähköasennuksista on aina työn tekijällä ja jotta sähköt on asennettu turvallisesti ei työn laadusta kannata tinkiä. Valitse siis sähkösaneerauksen toteuttajaksi koulutettu ammattilainen.

Sähköurakoitsijan valinnassa kannattaa ottaa huomioon seuraavat asiat:
Varmista, että urakoitsijalla on luvat kunnossa, sillä sähkötyöt vaativat urakointiluvat.
Asiantuntevan sähköasentajan tunnistaa oikeanlaisesta uniformusta ja asiallisesta käytöksestä.
Muista aina tehdä kirjallinen sopimus sähköurakoitsijan kanssa.
Urakoitsijan velvollisuuksiin kuuluu käyttöönottotarkastus sekä tarkastuspöytäkirjan luovutus.
Luotettava sähköurakoitsija varmistaa asennuksen jälkeen, että kaikki toimii niin kuin pitää.

Käytä sähköurakoinnissa aina luotettavia ja kokeneita ammattilaisia, näin varmistat kotisi turvallisuuden. JTK-Sähkön asiantunteva henkilöstö toteuttaa sähkötyöt monen vuoden kokemuksella. Meidän kauttamme hoituu kiinteistön kokonaisvaltainen sähköurakointi aina suunnittelusta toteutukseen ja paperitöihin.

>>Ota rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan sinun tarpeesi ja sille hintalappu!