Sähköauton latauspiste taloyhtiöön tai yritykselle – kaikkiin kohteisiin

Hanki sähköauton tai hybridiauton latauspiste taloyhtiöön tai yrityksesi tarpeeseen – autamme mielellämme

Tarjoamme ratkaisuja sähköauton latausinfrastruktuurin tarpeisiin taloyhtiöille ja yrityksille

Olemme erikoistuneet tarjoamaan monipuolisia ratkaisuja sähköauton latausinfrastruktuurin toteuttamiseksi, riippumatta siitä, tarvitsetteko yksittäisen latauspisteen tai laajemman latausverkoston. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua sisältäen lataus- ja lämmitysjärjestelmien toimituksen ja asennuksen sekä isommille parkkialueille, autokatoksiin että autotalleihin. Palvelumme kattaa myös tarvittavan sähköinfran päivityksen, kuten sähkökeskukset, alakeskukset ja kaapeloinnin, vastaamaan lataustehojen tarpeita. Huomioimme palveluissamme myös tarvittavat maanrakennus- ja rakennustyöt, joita varten meillä on valmiina laadukkaat yhteistyökumppanit. Näin ollen pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisen urakkatarjouksen yhdestä osoitteesta.

Tavoitteenamme on tehdä sähköauton latauspisteiden asennusprojektista sujuva ja tehokas kokonaisuus, jossa asiakas saa laadukkaan lopputuloksen ilman suurempaa vaivaa. Huolellinen alkusuunnittelu on avain onnistuneeseen projektin toteutukseen ja se myös nopeuttaa asennusvaihetta.

JTK-Sähkö Oy:n ammattitaitoisilla asentajilla on S2-luokan pätevyys, joten voit luottaa siihen, että sähkötyömme täyttävät kaikki sähköturvallisuusstandardit (voimme suorittaa kaikki enintään 1000V sähkötyöt)

Osaavat yhteistyökumppanit takaavat projektin laadun

Kokeneiden yhteistyökumppaneidemme, kuten Eerika Consulting, Korjauspartnerit, PLANMAX, Suomen Talokeskus, Enersense, Raksystems ja Sweco, avulla voimme tarjota laadukkaita palveluita myös tarveselvityksissä ja hankesuunnittelussa. Yhteystyökumppaniemme avulla autonlataushankkeet saadaan välittömästi oikealle uralle.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin pääsemme asian kanssa helpoiten liikkeelle.

Katso videolta, mitä mieltä asiakkaamme on meistä:

Ota yhteyttä!

Miksi taloyhtiön tai yrityksen kannattaa investoida sähköauton latauspisteeseen?

Kustannustehokkuus: Latausinfrastruktuurin rakentaminen kiinteistönne yhteyteen on loppukäyttäjälle kustannustehokkaampaa kuin sähköautojen lataaminen julkisilla latausasemilla. Sähköauton lataaminen omalla latauspisteellä on huomattavasti edullisempaa.

Ajansäästö: Omalla latauspisteellä voitte ladata autoja tarpeenne mukaan, ilman tarvetta ajaa huoltoasemalle. Tämä säästää aikaa ja vaivaa.

Huolettomuus: Oma latauspiste kiinteistössä tarjoaa mukavuutta ja huolenpidon vapautta. Voitte luottaa siihen, että latausinfrastruktuuri on aina käytettävissänne, mikä lisää arjen sujuvuutta.

Isompi parkkialue, jossa sähköautoja latauksessa

Kauttamme saat myös markkinajohtaja eParkingin ratkaisut

Yhteistyökumppanimme eParking on markkinajohtaja autolatausoperaattoreiden joukossa, tarjoten asiakkaillemme luotettavat ja käyttäjäystävälliset latausratkaisut. eParking-ratkaisu erottuu edukseen monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta, joiden avulla sähköauton lataaminen on sujuvaa ja tehokasta.

Yksilöllinen energiankulutuksen laskutus: eParkingin ratkaisussa jokainen lataus tapahtuu yksilöllisesti, jolloin energiankulutuksen laskutus on tarkkaa ja läpinäkyvää.

Kuormanhallinta pilvessä: eParkingin älykäs kuormanhallinta varmistaa, että latausinfrastruktuurin kuormitus pysyy tasaisena, jolloin kaikki autot latautuvat tehokkaasti ja latauspisteet toimivat optimaalisesti.

Ylläpitotuki maltillisella kk-kululla: eParking tarjoaa kattavan ylläpitotuen, joka varmistaa latauspisteiden toimintavarmuuden ja pitkän käyttöiän. Tämä palvelu on saatavilla edullisella kuukausimaksulla.

Käyttöliittymä älypuhelimessa: eParkingin mobiilisovelluksella voit hallinnoida sähköautosi latausta missä ja milloin tahansa. Sovelluksella voi esimerkiksi ajastaa auton lämmityksen ja latauksen sekä seurata energiankulutusta.

Valitessasi eParkingin, valitset luotettavan ja laadukkaan ratkaisun, joka tekee sähköauton lataamisesta helppoa ja vaivatonta.

Tarjoamme sähköautojen latauspisteiden asennuspalveluja eri paikkakunnilla

Palvelumme kattavat Helsingin ja sen ympäryskunnat, kuten Keravan, Espoon, Vantaan, Tuusulan ja Sipoon. Käytössänne on paikallisen asiantuntijan palvelut, joka ymmärtää paikalliset olosuhteet ja sähköasennusten vaatimukset.