Räystäslämmitys ja sulanapitojärjestelmät – meiltä onnistuu, kysy lisää

Räystäslämmityksen asentaminen on turvallisuuskysymys, jonka JTK-Sähkö tekee vahvalla ammattitaidolla.

Räystäslämmittimet tekevät taloyhtiöstä turvallisemman

Lumi ja jää voi olla talvisin ikävä turvallisuusriski talon katolla. Taloyhtiön hallitus on vastuussa, että taloyhtiön pihalla ja kadulla on turvallista kävellä ja oleskella ja tapaturman tai vahingon sattuessa hintalappu sekä henkilövahingot voivat olla valitettavan suuret. Tässä vaiheessa räystäslämmitys astuu mukaan kuvioihin.

Videolla isännöitsijä Timo Hätönen Kallion isännöinniltä kertoo räystäslämmityksestä ja kokemuksistaan JTK-Sähkön kanssa.

JTK-Sähkö tekee räystäslämmitysten ja sulanapitojärjestelmien asennukset juuri sinulle laadukkaasti ja huolettomasti. >> Ota rohkeasti yhteyttä!

Räystäslämmityksellä ja sulapitojärjestelmillä torjutaan lumen ja jään tippumista katolta

Lehdistä on valitettavan usein saanut lukea, kuinka katolta pudonnut jää tai lumi on aiheuttanut henkilövahinkoja tai muita vahinkoja. Räystäslämmityksen asentaminen vähentää taloyhtiön hallituksen huolta jään ja lumen aiheuttamista vahingoista taloyhtiön kiinteistöissä ja niiden ympäristössä. Räystäiden ja syöksytorvien lämmityksellä edesautetaan lumen ja jään sulamista, jolloin jääpuikkoja ei pääse muodostumaan räystäille eikä syöksytorviin. Tässä säästetään lumen ja jään pudotuskustannuksissa, koska ne jäävät pois päiväjärjestyksestä.

Sulanapitojärjestelmä on kustannuskysymys

Väärin rakennettuna erilaiset sulanapitojärjestelmät voivat olla suurikin kuluerä esimerkiksi liiallisen sähkönkulutuksen muodossa; Väärään aikaan toimiva sulanapitojärjestelmä syöttää sähköä harakoille ja se saattaa syödä taloyhtiöltä paljon rahaa. Oikein rakennettu ja asennettu sekä oikeaan aikaan toimiva sulanapitojärjestelmä on huoltovapaampi, kustannustehokkaampi sekä tietysti turvallisempi.

JTK-Sähkö tekee räystäslämmitysten ja sulanapitojärjestelmien asennukset juuri sinulle laadukkaasti ja huolettomasti. Ota rohkeasti yhteyttä!