Sähköhuoltoa Helsinki, Espoo ja Vantaa -akselilla

Teemme sähköhuoltoja ja sähkötarkastuksia Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella eli koko Uudellamaalla.

Sähköhuoltoa ja sähkötarkastuksia Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla – taloyhtiöiden ja isännöintitoimistojen tarpeisiin

Sähköhuolto tarpeen? Keravalta käsin toimiva JTK-Sähkö Oy on erikoistunut tarjoamaan monipuolista sähköhuoltoa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla sijaitseville talo- ja huoltoyhtiöille sekä isännöintitoimistoille. Meistä saatte itsellenne asiantuntevan ja luotettavan sähköalan kumppanin, joka toteuttaa ammattitaitoisesti niin pienet kuin isommatkin taloyhtiöiden sähköihin liittyvät diagnostiikka- ja huoltotyöt. Toiminta-aluettamme on Helsingin ohella mm. Espoo, Hyvinkää, Kerava, Tuusula, Porvoo ja Sipoo.

Jätä sähköhuolto ammattilaiselle

Sähköhuolto kannattaa ehdottamasti jättää ammattilaisen tehtäväksi. Kun sähkövika iskee, me olemme valmiina auttamaan. Huoltosopimuksen kanssamme laatineet asiakkaamme voivat luottaa ja turvautua siihen, että asiantuntevaa palvelua on aina saatavilla nopeasti. Hoidamme kuntoon esimerkiksi taloyhtiöiden sähkökeskukset ja -järjestelmät, kerrostalojen pimenneet porrasvalaistukset ja toimimattomat pistorasiat. Sähköhuollon yhteydessä tehdään yleensä myös vianselvitys, jotta vian tai häiriön aiheuttaja saadaan selville.

Sähkötarkastus kannattaa tehdä kiinteistöihin kahden vuoden välein

JTK-Sähkö tekee taloyhtiöihin ja kiinteistöihin sähkötarkastuksia ja suosittelee niitä tehtäväksi kahden vuoden välein. Näin voidaan varmistaa sähköasennuksien ja -laitteistojen turvallisuus ja toimintavarmuus. Samalla minimoidaan asukkaisiin ja työntekijöihin kohdistuvat sähkölaitteistojen aiheuttamat vaaratilanteet ja huolehditaan paloturvallisuudesta.

Sähkötarkastusten laiminlyönti saattaa pahimmassa tapauksessa koitua kiinteistön kohtaloksi ja aina ei voi henkilövahingoiltakaan valitettavasti välttyä. Lisäksi vakuutusyhtiöt saattavat vaatia, että sähkötarkastuksia tehdään säännöllisesti. Sähkötarkastuksien avulla varmistetaan sähkölaitteistojen toimivuus ja turvallisuus.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sähkötarkistus on ajankohtainen – autamme mielellämme!

Ota yhteyttä!

mies tekee sähköhuoltoa Helsingissä

Ulkovalaistusten asennukset ja niiden huolto

Toimiva ulkovalaistus luo mukavuutta, käytännöllisyyttä ja turvallisuutta. Ulkovalaisimet keräävät likaa, ”pölyyntyvät” ja kuluvat käytettäessä. Säännöllinen ulkovalaisimien huolto pitää ne hyvässä terässä ja pidentää niiden käyttöikää. Kun ulkovalaistus on suunniteltu käytännönläheisesti ja energiatehokkaasti, se säästää niin rahaa kuin energiaa – sekä välillisesti että suoraan. Yleisesti ottaen kannattaa kiinnittää huomiota tuloreittien, sisäänkäyntien ja oleskelualueiden ulkovalaistukseen, mutta valaistusta käytetään myös näyttävien yksityiskohtien ja puutarhan valaisemiseen. Monesti ei tule ajatelleeksi, että pihapiirissä tapahtuvat pienet haaverit voivat, ainakin välillisesti, johtua huonosta tai rikkinäisestä ulkovalaistuksessa. Näiden lisäksi lasten on mukava leikkiä pihalla, kun valaistus on toimiva. Huolla siis ulkovalaistuksesi ennemmin kuin myöhemmin – ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme!

Milloin ulkovalaistus kannattaa huoltaa?

Ulkovalaistus kannattaa luonnollisesti huoltaa viimeistään pimeän vuodenajan lähestyessä ja näin ollen se ajoittuu alkusyksyyn. Näin voit olla varma, että ulkovalaistus on kunnossa, kun sitä todella tarvitaan.

Kysy lisää sähköhuoltopalveluistamme

Kerromme mielellämme kaikille asiasta kiinnostuneille tarkemmin taloyhtiöiden sähköhuoltoon liittyvistä palvelukokonaisuuksistamme, joten kannattaa ottaa meihin yhteyttä ja tiedustella lisää!