Aurinkopaneelit yrityksille ja taloyhtiöille – kaikkiin kohteisiin

Hanki aurinkopaneelit yrityksellesi tai taloyhtiöön ja säästä energiakustannuksissa – aurinkopaneelit kaikkiin kohteisiin

Aurinkopaneelien asennukset yrityksille ja taloyhtiöille pääkaupunkiseudulla

Tarjoamme aurinkopaneelien asennuspalvelua yrityksille ja taloyhtiöille koko pääkaupunkiseudulla. Palvelumme kattaa kaiken tarvittavan avaimet käteen -periaatteella, jotta aurinkopaneelien asennus olisi mahdollisimman vaivaton ja helppo sinun näkökulmastasi.

Aurinkopaneelit ovat kestävä ja ympäristöystävällinen ratkaisu yrityksille ja taloyhtiöille, jotka haluavat vähentää riippuvuuttaan fossiilisista polttoaineista samalla kun säästävät kustannuksissa. Aurinkopaneelien avulla voit tuottaa oman sähkösi auringon valosta ja samalla pienentää hiilijalanjälkeänne.

Meiltä löytyy S2-luokan pätevyys, joten voit olla varma, että sähkötyöt ovat tehty vaatimusten mukaisesti (voimme suorittaa kaikki enintään 1000V sähkötyöt)

Asennamme aurinkopaneeleita yhteistyössä TTgreen Oy:n kanssa

Teemme aurinkopaneeleiden asennuksia mm. keravalaisen kumppanimme TTgreen Oy:n kanssa.

Yksi vahvimmista referensseistämme vuonna 2022 oli Vantaan Fashion Centerin 100 kW:n järjestelmä, johon kuului 270 kappaletta 410 Wp:n paneeleita. TTgreen tarjoaa tällä hetkellä korkealaatuisia 410 Wp:n half-cut-paneeleita. Heidän invertterinsä ovat EN-standardin hyväksymiä ja niitä on saatavilla jopa 110 kW:iin asti. Kiinnikkeet tulevat suomalaiselta Wisolilta.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin pääsemme asian kanssa helpoiten liikkeelle.

Katso videolta, mitä mieltä asiakkaamme on meistä:

Ota yhteyttä!

Sähkötarvikkeet suoraan Onniselta

JTK-Sähkö Oy:n sähkötarviketukkurina toimii Onninen, jolla on uusi aurinkosähköjärjestelmän valintatyökalu. Työkalun ja ammattitaitomme avulla voimme helposti valita oikeanlaisen aurinkosähköjärjestelmän. Aurinkosähköjärjestelmään sisältyvät aurinkopaneelit, invertterit, kattomateriaaliin sopivat asennustuotteet sekä tarvittavat turvakytkimet.

Aurinkopaneelien hankkimisella on useita etuja yrityksille ja taloyhtiöille

Aurinkopaneelit ovat kestäviä ja ympäristöystävällisiä: Aurinkopaneelit hyödyntävät uusiutuvaa energiaa ja vähentävät siten riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Tämä tekee niistä kestävän ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon energiantuotantoon.

Aurinkopaneeleilla säästätte kustannuksissa: Käyttämällä aurinkopaneeleita voitte tuottaa oman sähkönne auringonvalosta ja vähentää tarvetta ostaa sähköä energiayhtiöiltä. Tämä merkitsee säästöjä pitkällä aikavälillä.

Niitä voidaan asentaa lähes kaikkialle: Aurinkopaneelien asentaminen on helppoa ja ne voidaan asentaa lähes mihin tahansa paikkaan, joka altistuu auringonvalolle. Lisäksi ne ovat huoltovapaita ja kestäviä.

Aurinkopaneelit nostavat kiinteistön arvoa: Aurinkopaneelit voivat lisätä kiinteistön arvoa, koska ne ovat houkutteleva lisä mm. energiatehokkuuteen.

Voitte vähentää hiilijalanjälkeänne: Aurinkopaneelien käyttö vähentää yrityksenne tai taloyhtiönne hiilijalanjälkeä, koska ne eivät tuota lainkaan kasvihuonekaasupäästöjä.

Aurinkopaneelit asennettu isolle katolle

Aurinkopaneelit asennettuna aurinkoiselle katolle

Teemme aurinkopaneeleiden asennuksia mm. seuraavilla paikkakunnilla

Voimme toteuttaa aurinkopaneelien asennuksia Helsingissä ja sen lähialueilla, kuten Keravalla, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa ja Sipoossa.