Sähköauton latauspiste kotiin – kaikkiin kohteisiin

Hanki sähköauton tai hybridiauton latauspiste kotiisi – autamme mielellämme

Asennamme sopivan sähköauton latausaseman kaikkiin kohteisiin

Asennamme sähköauton latauspisteen kohteeseen kuin kohteeseen, niin kotiin kuin taloyhtiön tarpeisiin. Latausasemien asennukset onnistuvat koko pääkaupunkiseudulla avaimet käteen -palveluna, joten työmme sisältää tarpeen vaatiessa kaiken aina tarvekartoituksesta ja suunnittelusta asennuksiin. Palvelumme pyrkimyksenä on aina tehdä latausasemien asennukset mahdollisimman vaivattomaksi ja helpoksi asiakkaan näkökulmasta. Huolellinen alkusuunnittelu on avain laadukkaaseen projektin toteutukseen, sillä se auttaa varmistamaan laadukkaan lopputulokset ja nopeuttaa varsinaista sähköasennusvaihetta.

JTK-Sähkö Oy pystyy tarjoamaan kaikenlaiset autolatausasennustyöt yksittäisen latausaseman asennuksesta kotiin tai koko taloyhtiön parkkipaikkojen varustukseen. Myös maanrakennusosioon meillä on yhteistyökumppani.

Meiltä löytyy S2-luokan pätevyys, joten voit olla varma, että sähkötyöt ovat tehty vaatimusten mukaisesti (voimme suorittaa kaikki enintään 1000V sähkötyöt)

Luotettavat yhteistyökumppanit apunamme asennusprojektissa

Meillä on paras osaaminen sähköasennustöissä, ja olemme valinneet muihin tarvittaviin toimenpiteisiin luotettavat yhteistyökumppanit. Muiden muassa tarveselvityksissä ja hankesuunnittelussa meitä auttavat seuraavat partnerit: Eerika Consulting, Korjauspartnerit, PLANMAX, Suomen Talokeskus, Enersense, Raksystems ja Sweco

Yhteystyökumppaniemme avulla autonlataushankkeet saadaan heti oikealle tielle.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin pääsemme asian kanssa helpoiten liikkeelle.

Katso videolta, mitä mieltä asiakkaamme on meistä:

Ota yhteyttä!

Miksi asentaa sähköauton latauspiste kotiin tai taloyhtiöön?

Säästät rahaa: Latauspisteen asentaminen kotiisi on huomattavasti edullisempaa kuin jatkuva lataaminen huoltoasemalla. Tämä johtuu siitä, että sähköauton lataaminen kotona maksaa paljon vähemmän kuin lataaminen julkisella latausasemalla.

Säästät aikaa: Kun sinulla on latauspiste kotona, voit ladata sähköautosi kotipihassasi samalla kun teet muita kotitöitä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse erikseen ajaa huoltoasemalle lataamaan autoasi, mikä säästää sinulta aikaa ja vaivaa.

Huolettomuus: Sähköauton latauspisteen asentaminen kotiisi on kätevää. Kun sinulla on latausasema kotona, sinun ei tarvitse huolehtia lataamisesta matkan varrella, vaan voit ladata autosi mukavasti kotona. Tämä tuo mukavuutta ja helppoutta arkeesi.

Sähköautoa laitetaan lataukseen

Asennamme sähköautojen latauspisteet mm. seuraavilla paikkakunnilla

Suoritamme sähköauton latauspisteiden asennukset Helsingissä ja sen ympäryskunnissa, kuten Keravalla, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa ja Sipoossa.