Ilmalämpöpumpun asennus taloyhtiöön tai yritykselle – avaimet käteen palveluna

Hanki ilmalämpöpumput helposti taloyhtiölle tai yrityksellesi. Tutustu ja ota yhteyttä!

Ilmalämpöpumppujen asennuspalvelut taloyhtiöille ja yrityksille pääkaupunkiseudulla

JTK-Sähkö Oy tarjoaa ilmalämpöpumppujen asennuspalvelut taloyhtiöille ja yrityksille koko pääkaupunkiseudulla. Me hoidamme kaikki asennukseen liittyvät tehtävät, tarjoten täydellisen avaimet käteen -palvelun. Pyrimme minimoimaan häiriöt ja keskeytykset asennuksen aikana, jotta liiketoimintanne voi jatkua mahdollisimman normaalisti.

Meiltä löytyy S2-luokan sähköasennuspätevyys sekä E3-luokan kylmäainepätevyys, joten voit olla varma, että sähkö- sekä ILP-asennustyöt ovat tehdyt vaatimusten mukaisesti.

Suosittelemme Panasonicin ilmalämpöpumppuja

 

 

Vuodet markkinoilla ovat osoittaneet, että Panasonicin ilmalämpöpumput ovat luotettavia ja kestäviä. Niiden kanssa tulee harvemmin ongelmia, mikä on todistettu omassa empiirisessä tutkimuksessamme. Olemme ylpeitä siitä, että olemme Panasonicin Pro Partner, ja tästä johtuen voimme tarjota 5 vuoden takuun Panasonicin ilmalämpöpumppuihin. Ota rohkeasti yhteyttä, niin pääsemme asian kanssa helpoiten liikkeelle.

Katso videolta, mitä mieltä asiakkaamme on meistä:

Ota yhteyttä!

Parvekkeellisten kerrostaloasuntojen jäähdytystarve kasvaa

Odotetaan, että kerrostaloasuntojen, joissa on parveke, jäähdytystarve kasvaa kuumien kesien muuttuessa yleisemmiksi. Koska useimmissa taloyhtiöissä on kaukolämpö, maalämpö tai oma lämpökeskus, ilmalämpöpumpun lämmityskyky ei ole niin olennainen. Panasonic tarjoaa TZ-mallin, joka on suunniteltu erityisesti jäähdytykseen ja on myös edullisempi kuin skandinaviaan suunniteltu malli, jossa lämmitysteho on tärkeä. Usein talon ulkoseinään asennettava ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö ei ole toivottu ulkonäköseikkojen vuoksi, minkä vuoksi parvekkeelle asennus on nykyisin usein hyväksyttyä taloyhtiöissä.

Panasonicin ilmalämpöpumppu

Palvelemme asiakkaita myös Helsingin ympäryskunnissa

Meiltä onnistuu ilmalämpöpumppujen asennukset Helsingissä ja sen ympäryskunnissa, kuten:

Ilmalämpöpumppu Kerava

Ilmalämpöpumppu Espoo

Ilmalämpöpumppu Vantaa

Ilmalämpöpumppu Tuusula

Ilmalämpöpumppu Sipoo