Aurinkopaneelit omakotitaloon – kaikkiin kohteisiin

Hanki aurinkopaneelit omakotitaloosi ja säästä energiakustannuksissa – aurinkopaneelit kaikkiin kohteisiin

Aurinkopaneelien asennukset kaikkiin kohteisiin pääkaupunkiseudulla

Toteutamme aurinkopaneelien asennukset koko pääkaupunkiseudulla avaimet käteen -palveluna. Palvelumme tavoitteena on tehdä aurinkopaneelien asennus mahdollisimman vaivattomaksi ja helppokäyttöiseksi sinulle.

Aurinkopaneelit ovat kestävä ja ympäristöystävällinen ratkaisu kotitalouksille, jotka haluavat vähentää riippuvuuttaan fossiilisista polttoaineista ja samalla säästää rahaa. Aurinkopaneelien avulla voit tuottaa oman sähkösi auringon valosta ja vähentää samalla hiilijalanjälkeäsi.

Meiltä löytyy S2-luokan pätevyys, joten voit olla varma, että sähkötyöt ovat tehty vaatimusten mukaisesti (voimme suorittaa kaikki enintään 1000V sähkötyöt)

Asennamme aurinkopaneeleita yhteistyössä TTgreen Oy:n kanssa

Teemme aurinkopaneeleiden asennuksia mm. keravalaisen kumppanimme TTgreen Oy:n kanssa.

Vuoden 2022 yksi vahvimmista referensseistä TTgreeniltä on Vantaan Fashion Centerin 100 kW:n järjestelmä, joka koostuu 270 kappaleesta 410 Wp:n paneeleita. TTgreen tarjoaa tänä päivänä laadukkaita 410 Wp:n half-cut-paneeleita. Heidän invertterinsä ovat EN-standardin hyväksymiä ja saatavilla jopa 110 kW:iin asti. Kiinnikkeet tulevat suomalaiselta Wisolilta.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin pääsemme asian kanssa helpoiten liikkeelle.

Katso videolta, mitä mieltä asiakkaamme on meistä:

Ota yhteyttä!

Aurinkopaneelien hankkimisella on useita etuja

Aurinkopaneelit ovat kestäviä ja ympäristöystävällisiä: Aurinkopaneelit hyödyntävät uusiutuvaa energiaa ja vähentävät näin riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Tämä tekee niistä kestävän ja ympäristöystävällisen ratkaisun energiantuotantoon.

Aurinkopaneeleilla säästät rahaa: Kun käytät aurinkopaneeleita, voit tuottaa oman sähkösi auringonvalosta ja vähentää energiayhtiöiden tarvetta. Tämä tarkoittaa, että voit säästää rahaa energialaskuissa pitkällä aikavälillä.

Ne voidaan asentaa lähes mihin tahansa: Aurinkopaneelit ovat helppoja asentaa ja ne voidaan asentaa lähes mihin tahansa paikkaan, joka altistuu auringonvalolle. Ne ovat myös huoltovapaita ja kestäviä.

Aurinkopaneelien avulla nostat kiinteistön arvoa: Aurinkopaneelit voivat nostaa kiinteistön arvoa, sillä ne ovat houkutteleva lisä asumismukavuuteen.

Voit vähentää hiilijalanjälkeä: Aurinkopaneelien käyttö vähentää hiilijalanjälkeäsi, sillä ne eivät tuota lainkaan kasvihuonekaasupäästöjä.

Aurinkopaneelit asennettu isolle katolle

Aurinkopaneelit asennettuna aurinkoiselle katolle

Teemme aurinkopaneeleiden asennuksia mm. seuraavilla paikkakunnilla

Meiltä onnistuu aurinkopaneelien asennukset Helsingissä ja sen ympäryskunnissa, kuten Keravalla, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa ja Sipoossa.