K​otiautomaatio nostaa asumisen uudelle tasolle

Kotiautomaation asentaminen helpottaa arkea ja tekee kodistasi energiatehokkaamman.

Älykästä asumista Free at home -kotiautomaation avulla

Automaatiojärjestelmän myötä voit siirtyä kodissasi uuteen miellyttävään aikakauteen. Voit ottaa kaiken irti nykytekniikan mahdollisuuksista ja nauttia asumisesta turvallisesti, mukavasti ja ennen kaikkea yksilöllisesti.

Katso videolta, kuinka helppoa kotiautomaatiojärjestelmän käyttö on ja mihin se taipuu:

JTK-sähkö asentaa kotiautomaatiojärjestelmän kotiisi luotettavasti ja ammattitaidolla. >> Ota rohkeasti yhteyttä!

Kotiautomaatiojärjestelmä helpottaa kodin ylläpitoa

​Lähes kaikkia kodin sähkölaitteita ja talotekniikkaa voi keskitetysti hallinnoida saman kotiautomaatiojärjestelmän kautta. Kotiautomaatio tekee asunnostasi nykyaikaisen älykodin, jossa asuminen on helppoa ja tekniset toiminnot on optimoitu mahdollisimman energiatehokkaiksi. Kodin ylläpito on vaivatonta ja myös kustannuksia on helpompi valvoa.

Kotiautomaation avulla voit ajastaa laitteita ja säätää valaistusta, ilmanvaihtoa ja lämpötilaa. Arki on sujuvaa, kun voit aamulla lähtiessäsi sammuttaa koko kodin valot yhdellä painalluksella. Iltapäivällä on rentouttavaa tulla kotiin, kun saat halutessasi kahvin tippumaan valmiiksi, sopiva valaistus syttyy päälle ja suosikkikappaleesi alkaa soimaan kun astut sisään.

Voit myös ajastaa kaihtimet aukeamaan aamulla ja sulkeutumaan illalla, niin säästät aikaa. Järjestelmään on mahdollista yhdistää myös sääasema, joka seuraa mm. ulkolämpötilaa ja tuulen voimakkuutta. Tuulen nopeuden kasvaessa markiisit sulkeutuvat automaattisesti.

Kotiautomaatio tuo turvallisuutta ja mukavuutta

Keskitetty ohjaus tuo turvallisuutta ja selkeyttä, kun sinulla on kaikki kotisi langat hallinnoitavissa yhdessä lähteessä. Voit käyttää kotiautomaatiota mobiilissa etänä ja kotona ohjauspaneelin tai puheohjauksen avulla.

Voit liittää kotiautomaatioon kaikki sähköiset toiminnot kuten turvajärjestelmät. Asuminen on entistä turvallisempaa, kun kamerat ja murto- ja palohälyttimet on kytketty samaan järjestelmään ja voit hallinnoida niitä myös etänä.

Kaikki kodin viihdelaitteet on myös helppo liittää samaan kotiautomaatioon. Voit nauttia elokuvista ja musiikista täysin uudella tavalla, kun ne on saumattomasti kytketty yhteen. Järjestelmän avulla on myös mahdollista seurata lasten peliaikaa ja suoratoistopalvelujen käyttöä.

Kotiautomaation tuomat mahdollisuudet yksilölliseen asumiseen ovat rajattomat. Voit asentaa ja säätää kaikki toiminnot sopimaan juuri sinun elämäntavallesi.

Free at home -järjestelmä on saatavilla kaikenlaisiin koteihin, sekä uudiskohteisiin että jälkiasennuksena vanhempiin asuntoihin. Teemme asennukset laadukkaasti ja ammattitaidolla. Käyttöönotto on helppoa koko perheelle kodissa kuin kodissa. Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.