Sähköasennuksia koko PK-seudulla

Teemme sähköasennukset Uudellamaalla vuosien ammattitaidolla.

Sähköasennukset kaikkiin kohteisiin

Kun sähköasennus on tarpeen, palvelemme ammattitaidolla Helsingissä, Keravalla, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa ja Sipoossa sekä muualla Uudenmaan alueella – autamme, kun sinulla on sähköasentaja haussa. Asiantuntemuksemme kattaa sekä tekovaiheessa olevat uudisrakennukset että saneerauksen alla olevat vanhat kiinteistöt. Olipa kyseessä sitten liiketilan, taloyhtiön, teollisuushallin tai omakotitalon sähköasennus, me tarjoamme palvelua avaimet käteen -periaatteella juuri haluamassasi laajuudessa.

Meillä on sähköpätevyys 2 – hoidamme siis kaikki enintään 1000V sähkötyöt

Etsitkö yleisesti ottaen sähköliikettä Helsingistä?

Onko sähkömies tarpeen? Pyydä tarjous!

Kun rakennat uutta tai remontoit vanhaa ja tarvitset luotettavaa sähköliikettä toteuttamaan sähköasennukset Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai vaikkapa Keravalla tai Hyvinkäällä, JTK Sähkö Oy on valmiina palvelemaan. Ota meihin yhteyttä ja kysy tarjousta!

sähkömies tekee töitä alueella helsinki, espoo ja vantaa

Palvelemme Helsingissä ja ympäryskunnissa

Toteutamme niin pienet kuin isommatkin sähköasennukset Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa sekä pääkaupunkiseudun lähikunnissa (mm. Kerava, Tuusula, Sipoo, Porvoo). Palvelumme kattaa kaiken aina yksittäisestä pistorasiasta koko kiinteistön sähköistämiseen. Myös taloyhtiöiden sähköasennukset ja -työt onnistuvat meiltä esimerkiksi linjasaneerauksen yhteydessä, ja kuuluupa palveluihimme myös nousujohtosaneeraus. Palvelumme ovat käytettävissä koko rakennuksen elinkaaren ajan.