Sähköasennus Espoo

Sähköasennuksia eli sähkömiehen töitä Espoossa – usean vuoden kokemuksella

Sähköasennukset monen vuoden kokemuksella kaikkiin kohteisiin

Onko sinulla sähkömiehen tarve, joka tekee sähköasennukset hyvällä jäljellä ja laadukkaasti? Hienoa, sillä autamme sinua mielellämme. Teemme sähköasennuksia usean vuoden kokemuksella Espoossa ja koko PK-seudulla ja sähköasentajamme pääsevät toteuttamaan asennuksia ripeälläkin aikataululla. Meillä on kokemusta laajalla skaalalla erilaisista sähköasennuksista ja olemme toteuttaneet niin saneerattavien kohteiden kuin uudiskohteiden sähköasennukset.

Asiakkaina meillä on niin taloyhtiöitä, yrityksiä kuin omakotitalon asukkaita eli yksityisasiakkaitakin. Toimimme palvelu edellä eli teemme sähköasennukset avaimet käteen -periaatteella.

Meillä on sähköpätevyys 2 – hoidamme siis kaikki enintään 1000V sähkötyöt

Etsitkö sähkötöiden kumppania Espoon alueella?

Oletko vailla sähkömiestä? Pyydä rohkeasti tarjous sähköasennuksesta!

Tiedämme, että remontoidessasi vanhaa tai rakentaessasi uutta, tarvitset kumppaniksi luotettavan sähköliikkeen toteuttamaan sähköasennuksesi Espoon alueella. Me JTK-Sähköllä olemme valmiita palvelemaan parhaamme mukaan.

Otathan meihin rohkeasti yhteyttä ja kysyt tarjousta!

jtk:n sähkömies työn touhussa espoossa

Palvelemme asiakkaita myös Espoon ympäryskunnissa

Meiltä onnistuu niin isot kuin pienet sähköasennukset Espoossa ja sen ympäryskunnissa. Sähkötyömme käsittää kaiken koko kiinteistön tai talon sähköistämisestä aina yksittäisten valokatkaisinten asentamiseen. Kaikki palvelumme ovat käytettävissä koko rakennuksen elinkaaren ajan. On kohteesi siis uusi tai vanha, voit olla yhteydessä.