Sähköasennus Sipoo

Sähköasennukset eli sähkömiehen työt Sipoon seudulla juuri sinun tarpeisiin.

Sähköasennuksia monen vuoden kokemuksella ja kahden vuoden takuulla

JTK Sähkön sähköasentajat tekevät Sipoon alueella sähköasennuksia usean vuoden kokemuksen turvin. Ammattitaitoiset sähkömiehet tekevät työt nopeallakin aikataululla ja laadukkaalla jäljellä juuri sinun tarpeesi mukaan.

Katso videolta, millaista palautetta sähköliikkeemme on saanut.

Olemme uramme aikana tehneet erilaisia sähköasennuksia laajalla skaalalla erilaisiin kohteisiin – niin sähköremontteja kuin asentaneet sähköjä eli tehneet sähköistyksiä uudiskohteisiin. Näin ollen meille ovat tuttuja niin saneerattavat kohteet kuin uutta henkeä puhkuvat rakennukset.

Asiakkaina meille ovat tuttuja niin kotitaloudet, taloyhtiöt kuin yrityksetkin ja kaikkia palveluitamme yhdistää avaimet käteen -periaate.

Meillä on sähköpätevyys 2 – hoidamme siis kaikki enintään 1000V sähkötyöt

Etsitkö sähkötöiden kumppania Sipoon alueella?

Katso videolta, mitä mieltä asiakkaamme on meistä:

Ota yhteyttä!

Pyydä ammattitaitoinen sähkömies paikalle. Kysy rohkeasti tarjous sähköasennuksesta!

Onko sähköremonttisi vailla osaavaa ja luvanvaraista sähkömiestä? Olemme valmiina auttamaan. JTK Sähkön sähköasentajilla on monen vuoden kokemus erilaisista sähköremonteista ja sähköasennuksista. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä ja kysyt tarjousta!

sahkomies tekemässä sähkötöitä asunnossa

Sähköasentaja testaa sulakkeita

Palvelemme asiakkaita myös Sipoon ympäryskunnissa

Meiltä onnistuu niin isot kuin pienet sähköasennukset Sipoossa ja sen ympäryskunnissa. Sähkötyömme käsittää kaiken koko kiinteistön tai talon sähköistämisestä aina yksittäisten valokatkaisinten asentamiseen. Kaikki palvelumme ovat käytettävissä koko rakennuksen elinkaaren ajan.

Toimialueeseen Sipoossa kuuluvat seuraavat alueet:

Borgby, Boxby, Broböle, Etelä-Paippinen, Eriksnäs, Gesterby, Hangelby, Hindsby, Hitå, Härtsby, Immersby, Kallbäck, Kirkonkylä, Linnanpelto, Löparö, Martinkylä, Massby, Myras, Nevas, Nikkilä, Norrkulla, Paippinen, Pigby, Savijärvi, Skräddarby, Spjutsund, Svartböle, Söderkulla, Träskby ja Östersundom