Sähköasennus Vantaa

Toteutamme sähköasennukset Vantaan alueella usean vuoden kokemuksella

Sähköasennuksia kaikkiin kohteisiin monen vuoden kokemuksella

Oletko sähkömiestä vailla? Kaipaatko asentajaa, joka tekee sähköasennukset laadukkaalla ja hyvällä jäljellä? Hyvä homma, koska olet saapunut oikeaan paikkaan. Palvelemme asiakkaitamme Vantaan alueella ja PK-seudulla usean vuoden tuomalla kokemuksella. Sähköasennukset hoituvat ripeästi ja sähköasentajamme pääsee paikalle nopeallakin aikataululla. Meiltä onnistuu sähköasennukset erittäin laajalla skaalalla, sillä olemme tehneet niitä niin uudisrakennuksiin kuin saneerattaviin kohteisiin.

Me teemme sähköasennukset niin omakotitaloasujille eli yksityisille, taloyhtiöille kuin yrityksellekin. Tarjoamme palvelut avaimet käteen periaatteella.

Meillä on sähköpätevyys 2 – hoidamme siis kaikki enintään 1000V sähkötyöt

Etsitkö sähkötöiden kumppania Espoon alueella?

Oletko vailla sähkömiestä? Pyydä rohkeasti tarjous sähköasennuksesta!

Remontoidessasi vanhaa tai rakentaessasi uutta, me autamme sinua aina osaavana sähköliikkeenä Espoon alueella. JTK Sähkö sähköasentajat ovat valmiita auttamaan joka käänteessä. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä ja kysyt tarjousta!

sähkömies asentaa pistorasiaa vantaalla

Palvelemme asiakkaita myös Vantaan ympäryskunnissa

Meiltä onnistuu niin isot kuin pienet sähköasennukset Vantaalla ja sen ympäryskunnissa. Sähkötyömme käsittää kaiken koko kiinteistön tai talon sähköistämisestä aina yksittäisten valokatkaisinten asentamiseen. Kaikki palvelumme ovat käytettävissä koko rakennuksen elinkaaren ajan. On kohteesi siis uusi tai vanha, voit olla yhteydessä.