Ilmalämpöpumpun asennus Espoon alueella

Harkitsetko ilmalämpöpumpun asennusta ja paikkakuntasi on Espoo? Autamme mielellämme. Voit myös hyödyntää osamaksuvaihtoehtoa, alk. 85€/kk.

Asennamme ilmalämpöpumput kaikkiin kohteisiin Espoon seudulla

Etsitkö ilmalämpöpumpun asennusta Espoon alueella? Asennamme ilmalämpöpumput ammattitaidolla ja tunnemme alueen hyvin. Tarjoamme avaimet käteen -palvelun ja autamme sinua valitsemaan sopivan ilmalämpöpumpun sekä löytämään sille sopivan asennuspaikan. Ota rohkeasti yhteyttä ja autamme sinua mahdollisimman ripeästi.

Meiltä löytyy S2-luokan sähköasennuspätevyys sekä E3-luokan kylmäainepätevyys, joten voit olla varma, että sähkö- sekä ILP-asennustyöt ovat tehdyt vaatimusten mukaisesti.

Luotamme Panasonicin valmistamiin ilmalämpöpumppuihin

 

 

Luotamme Panasonicin ilmalämpöpumppuihin, koska empiirisen tutkimuksemme perusteella Panasonicin ilmalämpöpumput ovat vähiten korjausta tarvitsevia. Olemme Panasonicin Pro Partner ja tarjoamme kauttamme 5 vuoden takuun heidän valmistamille pumpuille. Ota rohkeasti yhteyttä, niin pääsemme helpoiten liikkeelle.

Katso videolta, mitä mieltä asiakkaamme on meistä:

Ota yhteyttä!

Ilmalämpöpumppu asennettuna, alk. vain 85€/kk

Joskus elämä saattaa yllättää, tiedämme sen. Kun tilaat ilmalämpöpumpun asennettuna meiltä, voit maksaa sen myös osamaksulla. Virallisena rahoituskumppanina meillä on Osuuspankki, jolta voit saada rahoitustarjouksen heti hakemuksen jättämisen jälkeen. Klikkaa ja tutustu tarkemmin kuukausimaksuvaihtoehtoihin ja rahoitukseen:

Hae rahoitusta ilmalämpöpumpun asennukseen

Ilmalämpöpumppu asunnon katonrajassa

Palvelemme asiakkaita myös Espoota ympäröivissä kunnissa

Meiltä onnistuu ilmalämpöpumppujen asennukset niin Espoossa kuin sitä ympäröivillä paikkakunnilla, kuten Helsingissä, Vantaalla, Keravalla, Tuusulassa ja Sipoossa.