Ilmalämpöpumpun asennus Keravalla avaimet käteen palveluna

Onko paikkakuntasi Kerava? Hanki ilmalämpöpumppu helposti, myös osamaksuvaihtoehto alk. 85€/kk

Ilmalämpöpumpun asennus kaikkiin kohteisiin koko Keravan alueella

Meiltä saat ilmalämpöpumpun asennuksen laadukkaasti ja ripeällä otteella koko Keravan seudulla. Kaikki asennukset tapahtuvat tottakai avaimet käteen -periaatteella, jotta sinun tarvitsee nähdä mahdollisimman vähän vaivaa – palvelumme keskiössä on helppous asiakkaamme näkökulmasta.

Meiltä löytyy S2-luokan sähköasennuspätevyys sekä E3-luokan kylmäainepätevyys, joten voit olla varma, että sähkö- sekä ILP-asennustyöt ovat tehdyt vaatimusten mukaisesti.

Ilmalämpöpumppu asennettuna – luotamme Panasoniciin

 

 

Ilmalämpöpumpun asentajamme asentavat Panasonicin ilmalämpöpumppuja, sillä luotamme Panasonicin ilmalämpöpumppuihin laajan kokemuksin turvin – niistä tulee määrällisesti vähiten korjauspyyntöjä oman empiirisen tutkimukseen perustuen. Tämän lisäksi olemme Panasonicin Pro Partner ja siitä syystä saat kauttamme 5 vuoden takuun Panasonicin ilmalämpöpumppuihin.  Ota rohkeasti yhteyttä, niin pääsemme asian kanssa helpoiten liikkeelle.

Katso videolta, mitä mieltä asiakkaamme on meistä:

Ota yhteyttä!

Ilmalämpöpumpun asentaminen onnistuu myös osamaksulla, alk. 85€/kk

Kun tilaat ilmalämpöpumpun asennuksen meiltä, sinulla ei tarvitse olla koko työn summaa heti tililläsi, koska ymmärrämme, että joskus elämä yllättää. Sen vuoksi saat kauttamme ilmalämpöpumpun asennuksen osamaksulla ja kk-maksun suuruus alkaa vain 85 eurosta. Virallinen rahoituskumppanimme on Osuuspankki. Voit hakea rahoitusta jo tänään – klikkaa ohessa olevaa painiketta.

Hae rahoitusta ilmalämpöpumpun asennukseen

Ilmalämpöpumppu asennettuna omakotitalon eteen

Palvelemme asiakkaita myös Kerava ympäryskunnissa

Meiltä onnistuu ilmalämpöpumppujen asennukset Keravalla ja sen ympäryskunnissa, kuten Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa ja Sipoossa.