Ilmalämpöpumpun asennus Tuusulassa – avaimet käteen palvelulla

Harkitsetko ilmalämpöpumpun asentamista ja paikkakuntasi on Tuusula? Autamme sinua mielellämme, myös osamaksuvaihtoehto alk. 85€/kk

Ilmalämpöpumpun asentaminen onnistuu kaikkiin kohteisiin koko Tuusulan alueella

Meillä on vankka kokemus ilmalämpöpumppujen asennuksesta ja huollosta, ja tarjoamme joustavia ratkaisuja tarpeidesi mukaan koko Tuusulan alueella.  Kaikki asennukset tapahtuvat luonnollisesti avaimet käteen -periaatteella, jottei sinun tarvitsee nähdä vaivaa mahdollisimman vähän asian eteen – palvelumme keskiössä on helppous asiakkaamme näkökulmasta.

Meiltä löytyy S2-luokan sähköasennuspätevyys sekä E3-luokan kylmäainepätevyys, joten voit olla varma, että sähkö- sekä ILP-asennustyöt ovat tehdyt vaatimusten mukaisesti.

Ilmalämpöpumppu asennettuna – luotamme Panasoniciin

 

 

Luotamme Panasonicin ilmalämpöpumppuihin laajan kokemuksen turvin, sillä niistä tulee määrällisesti vähiten korjauspyyntöjä oman empiirisen kokemukseen perustuen. Tämän lisäksi olemme Panasonicin Pro Partner ja siitä syystä saat kauttamme 5 vuoden takuun Panasonicin ilmalämpöpumppuihin.  Ota rohkeasti yhteyttä, niin pääsemme asian kanssa helpoiten liikkeelle. Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan ilmalämpöpumppuratkaisun.

Katso videolta, mitä mieltä asiakkaamme on meistä:

Ota yhteyttä!

Ilmalämpöpumpun asentaminen onnistuu myös osamaksulla, alk. 85€/kk

Kun tilaat ilmalämpöpumpun asennuksen meiltä, sinulla ei tarvitse olla koko työn summaa heti tililläsi. Ymmärrämme, että joskus elämä yllättää ja tämän takia saat kauttamme ilmalämpöpumpun asennuksen osamaksulla ja kk-maksun suuruus alkaa vain 85 eurosta per kuukausi. Virallinen rahoituskumppanimme on Osuuspankki.

Voit hakea rahoitusta jo tänään – klikkaa ohessa olevaa painiketta.

Hae rahoitusta ilmalämpöpumpun asennukseen

Ilmalämpöpumppu asennettuna vaaleanpunaisen talon eteen

Toiminta-alueemme ulottuu myös Tuusulan ympäryskuntiin

Meillä on kapasiteettia toteuttaa ilmalämpöpumppujen asennuksia paitsi Tuusulassa, myös muissa paikoissa, kuten Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla ja Sipoossa.