Ilmalämpöpumpun asennusta Sipoon alueella – avaimet käteen palvelulla

Onko ilmalämpöpumpun asennus sinulle ajankohtainen ja paikkakuntasi Sipoo? Olemme apunasi, myös osamaksuvaihtoehto alk. 85€/kk

Ilmalämpöpumpun asennusta Sipoon alueella kaikkiin kohteisiin

Tarjoamme joustavia ilmalämpöpumppuratkaisuja ja asennuspalvelua kaikille Sipoon alueen kohteille. Meillä on vankka kokemus ilmalämpöpumppujen asentamisesta ja huoltamisesta, ja kaikki asennukset suoritetaan avaimet käteen -periaatteella. Pyrimme tekemään palvelun mahdollisimman helpoksi asiakkaillemme – se on JTK-Sähkön mentaliteetti. Huolehdimme siis ilmalämpöpumpun asennuksesta ja huollosta puolestasi, jotta voit keskittyä muihin asioihin.

Meiltä löytyy S2-luokan sähköasennuspätevyys sekä E3-luokan kylmäainepätevyys, joten voit olla varma, että sähkö- sekä ILP-asennustyöt ovat tehdyt vaatimusten mukaisesti.

Ilmalämpöpumppu asennettuna – luotamme Panasoniciin

 

 

Panasonicin ilmalämpöpumput ovat luotettavia ja kokemuksemme perusteella niistä tulee vähiten korjauspyyntöjä. Olemme myös Panasonicin Pro Partner ja tarjoamme 5 vuoden takuun heidän ilmalämpöpumpuilleen. Yhdessä löydämme juuri sinulle sopivan ratkaisun, joka täyttää tarpeesi ja budjettisi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

Katso videolta, mitä mieltä asiakkaamme on meistä:

Ota yhteyttä!

Ilmalämpöpumpun asentaminen onnistuu myös osamaksulla, alk. 85€/kk

Ymmärrämme, että elämässä voi tulla yllättäviä tilanteita vastaan. Ja sen vuoksi tarjoamme ilmalämpöpumpun asennusta myös osamaksulla. Osamaksu alkaa vain 85 eurosta kuukaudessa, joten pääset nauttimaan mukavammasta sisäilmasta jo kohtalaisen huokeaan hintaan. Osuuspankki on virallinen rahoituskumppanimme.

Voit hakea rahoitusta jo tänään – klikkaa ohessa olevaa painiketta.

Hae rahoitusta ilmalämpöpumpun asennukseen

Ilmalämpöpumppu odottaa asennusta tiilipolulla

Teemme asennuksia myös Sipoon ympäryskunnissa

Pystymme asentamaan ilmalämpöpumppuja Sipoon lisäksi myös muilla paikkakunnilla, kuten Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla ja Tuusulassa.