Ilmalämpöpumpun asennus Vantaan seudulla

Asutko Vantaalla ja mietit ilmalämpöpumpun asennusta? Hanki ilmalämpöpumppu säästämään energiakustannuksissa, myös osamaksuvaihtoehto olemassa, alk. 85€/kk

Ilmalämpöpumpun asennus kaikkiin kohteisiin Vantaan seudulla

Haluatko hankkia ilmalämpöpumpun asennettuna Vantaan alueella? Hyvä, sillä olet oikeassa paikassa. Asennamme ilmalämpöpumput vuosien kokemuksella ja tunnemme Vantaan alueen hyvin. Teemme kaikki asennukset avaimet käteen -periaatteella, koska se palvelee asiakasta mielestämme kaikista parhaiten. Sinun ei tarvitse kuin ottaa yhteyttä meihin ja saamme sitä kautta työt pyörähtämään käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla. Autamme sinua valitsemaan tarpeeseesi juuri sopivan ilmalämpöpumpun ja kartoitamme sille parhaan mahdollisen asennuspaikan – palvelumme keskiössä on helppous asiakkaamme näkökulmasta.

Meiltä löytyy S2-luokan sähköasennuspätevyys sekä E3-luokan kylmäainepätevyys, joten voit olla varma, että sähkö- sekä ILP-asennustyöt ovat tehdyt vaatimusten mukaisesti.

Panasonic on valmistaja, johon luotamme

 

 

Asentajamme asentavat Panasonicin ilmalämpöpumppuja, koska luotamme sen ilmalämpöpumppuihin pitkän kokemuksen rintaäänellä – niistä tulee vähiten korjauspyyntöjä empiirisen tutkimukseemme perustuen. Tämän lisäksi olemme Panasonicin Pro Partner ja siitä syystä saat kauttamme 5 vuoden takuun Panasonicin ilmalämpöpumppuihin.  Ota rohkeasti yhteyttä, niin pääsemme asian kanssa helpoiten liikkeelle.

Katso videolta, mitä mieltä asiakkaamme on meistä:

Ota yhteyttä!

Ilmalämpöpumppu asennettuna edullisimmillaan vain alk. 85€/kk

Tilatessasi ilmalämpöpumpun asennettuna meiltä, sinulla on mahdollisuus suorittaa maksu myös osamaksulla. Virallinen rahoituskumppanimme on Osuuspankki ja saat heiltä rahoitustarjouksen heti, kun olet tehnyt hakemuksen ohessa olevan painikkeen takaa. Klikkaa ja tutustu tarkemmin kuukausimaksuvaihtoehtoihin ja rahoitukseen.

Hae rahoitusta ilmalämpöpumpun asennukseen

Asentaja näyttää peukkua ilmalämpöpumpun edessä

Palvelemme asiakkaita myös Vantaan ympäryskunnissa

Meiltä onnistuu ilmalämpöpumppujen asennukset Vantaalla ja lisäksi sen ympäryskunnissa, kuten Helsingissä, Espoossa, Keravalla, Tuusulassa ja Sipoossa.