Sähköasennus | Sähkömies Helsinki

Usean vuoden kokemuksella ja ammattiylpeydellä sähköasennuksia ja sähkötöitä, alueena Helsinki.

Sähkötöitä ja -asennuksia kahden vuoden takuulla – kaikkiin kohteisiin Helsingin alueella

Etsinnässä sähkömies, joka tekee päivänvalon kestäviä sähköasennuksia? Teemme niin isot kuin pienet sähkötyöt Helsingin alueella eli JTK-Sähkön sähkömiehet tekevät huolellisesti, ammattitaitoisesta ja luonnollisesti luvanvaraisesti kaikki sähkötyöt Helsingissä ja sen lähialueilla, kuten sähkötyöt Espoossa. Tarvittavat sähköasennukset tehdään nopeallakin aikataululla, kun tarve on akuutti. Meillä on laaja kokemus erilaisista sähköasennuksista ja kokemusta löytyy niin sähkösaneerauksista kuin uudisrakennustenkin sähkötöistä.

Meiltä löytyy S2-luokan pätevyys, joten voit olla varma, että sähkötyöt ovat tehty vaatimusten mukaisesti (voimme suorittaa kaikki enintään 1000V sähkötyöt)

Omakotitalojen, taloyhtiöiden ja yritysten sähkötyöt – meillä on kaikista laaja kokemus

Teemme sähköasennuksia niin omakotitaloihin, taloyhtiöille kuin yrityksillekin. Mitä näistä edustatkin, ota rohkeasti yhteyttä – autamme mielellämme.

Toimialueeseemme Helsingissä kuuluu:

Kluuvi, Kamppi, Punavuori, Eira, Kaivopuisto, Ullanlinna, Kruununhaka, Etu-Töölö, Suomenlinna, Länsisatama, Lauttasaari, Laajasalo, Kulosaari, Sörnäinen, Kallio, Taka-Töölö, Alppiharju, Meilahti, Vallila, Hermanni, Pasila, Ruskeasuo, Munkkiniemi, Haaga, Konala, Käpylä, Kumpula, Toukola, Oulunkylä, Kaarela,Pukinmäki, Viikki, Herttoniemi ja Vuosaari.

Katso videolta, mitä mieltä asiakkaamme on meistä:

Ota yhteyttä!

Älä epäröi pyytää tarjousta sähkötyöstä!

Olitpa sitten remontoimassa vanhaa tai rakentamassa uutta, ennemmin tai myöhemmin koittaa hetki, jolloin tarvitaan luotettavan sähköliikkeen palveluita Helsingissä sähköasennuksiin. Silloin JTK-sähkön ammattitaitoiset sähköasentajat ovat valmiina tarjoamaan sinulle ensiluokkaista palvelua sähkötöissä. Ota meihin itsevarmasti yhteyttä, kutsu meidät paikan päälle arviota varten tai pyydä suoraan tarjousta palveluistamme.

Kaikilla suorittamillamme sähkötöillä on vähintään kahden vuoden takuu

Annamme suorittamillemme sähkötöille vähintään kahden vuoden takuun, sillä luotamme sähköasentajiemme korkealaatuiseen työnjälkeen. Kokemuksemme kautta tiedämme, että toteuttamamme sähkötyöt kestävät vuosia. Korjaamme niin yrityksesi kuin kotisi sähköviat, asennamme vaikka lieden tai valaisimet sekä muut sähkökalusteet.

Sähköasentaja tekee töitä sähkökaapilla

Ammattitaitoiset sähkömiehet palveluksessasi

Kun sähköongelmat yllättävät, sähkömiehemme ovat valmiina tarjoamaan nopeaa ja tehokasta palvelua koko Helsingin alueella. Sähkölaitteiden tarkastukset, huollot sekä kunnossapitotyöt suoritetaan ammattitaidolla ja kokemuksella. Vianmääritys ja korjaustyöt hoituvat nopeasti, sillä tunnistamme ja ratkaisemme erilaiset sähköhaasteet tehokkaasti. Ammattitaitoiset sähkömiehemme tuntevat alaan liittyvät määräykset ja vaatimukset, varmistaen, että kaikki työt toteutetaan turvallisesti ja säädösten mukaisesti. Ota yhteyttä ja kutsu luotettava sähkömies paikalle!

Sähköasentaja tekee työn ripeästi

Sähköasentajamme ovat sähköalan ammattilaisia, jotka keskittyvät laadukkaaseen ja ripeään toimintaan. Nykypäivänä sähköasentaja osaa paljon muutakin kuin pelkät sähkötyöt, sillä jo koulutuksen aikana perehdytään sähkötekniikan lisäksi myös tietotekniikkaan ja automaatiotekniikkaan.

Palvelemme asiakkaita myös Helsingin ympäryskunnissa

Meiltä onnistuu niin isot kuin pienet sähköasennukset Helsingissä ja sen ympäryskunnissa, kuten Keravalla, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa ja Sipoossa. Sähkötyömme käsittää kaiken koko kiinteistön tai talon sähköistämisestä aina yksittäisten valokatkaisinten asentamiseen. Kaikki palvelumme ovat käytettävissä koko rakennuksen elinkaaren ajan.

Helsingin metrossa tehty sähköasennus