Sähköasennus Helsinki

Usean vuoden kokemuksella ja ammattiylpeydellä sähköasennuksia eli sähkömiehen töitä, alueena Helsinki.

Ammattilaisen sähköasennukset kahden vuoden takuulla – kaikkiin kohteisiin

Etsinnässä sähkömies, joka tekee päivänvalon kestäviä sähköasennuksia? Hienoa, olet löytänyt perille. JTK-Sähkön sähkömiehet (ja miksei tietenkin sähkönaisetkin, mutta vielä emme ole saaneet sellaisia porukkaamme mukaan) tekevät huolellisesti, ammattitaitoisesta ja luonnollisesti luvanvaraisesti kaikki sähkötyöt Helsingissä ja sen lähialueilla, kuten sähkötyöt Keravalla. Tarvittavat sähköasennukset tehdään nopeallakin aikataululla, kun tarve on akuutti. Meillä on laaja kokemus erilaisista sähköasennuksista ja kokemusta löytyy niin sähkösaneerauksista kuin uudisrakennustenkin sähkötöistä.

Omakotitalojen, taloyhtiöiden ja yritysten sähkötyöt – meillä on kaikista laaja kokemus

Teemme sähköasennuksia niin omakotitaloihin, taloyhtiöille kuin yrityksillekin. Mitä näistä edustatkin, ota rohkeasti yhteyttä – autamme mielellämme.

Sähköasentaja tekee töitä Helsingissä

Ota yhteyttä!

JTK-Sähköllä on sähköpätevyys 2 – voimme suorittaa kaikki enintään 1000V sähkötyöt

Oletko vailla sähkömiestä? Pyydä rohkeasti tarjous sähköasennuksesta!

Kun remontoit vanhaa tai rakennat uutta, jossain vaiheessa tulee eteen tilanne, jolloin tarvitset luotettavan sähköliikkeen tekemään sähköasennukset Helsingin alueella. Tällöin JTK-sähkön sähköasentajat ovat valmiina palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja pyydä meitä käymään tai kysy suoraan tarjousta.

Sähkömies on työn touhussa Helsingin keskustassa

Sähköasentaja tekee työn ripeästi

Sähköasentajamme ovat sähköalan ammattilaisia, jotka keskittyvät laadukkaaseen ja ripeään toimintaan. Nykypäivänä sähköasentaja osaa paljon muutakin kuin pelkät sähkötyöt, sillä jo koulutuksen aikana perehdytään sähkötekniikan lisäksi myös tietotekniikkaan ja automaatiotekniikkaan.

Palvelemme asiakkaita myös Helsingin ympäryskunnissa

Meiltä onnistuu niin isot kuin pienet sähköasennukset Helsingissä ja sen ympäryskunnissa, kuten Keravalla, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa ja Sipoossa. Sähkötyömme käsittää kaiken koko kiinteistön tai talon sähköistämisestä aina yksittäisten valokatkaisinten asentamiseen. Kaikki palvelumme ovat käytettävissä koko rakennuksen elinkaaren ajan.