Sähköasennus Helsinki

Usean vuoden kokemuksella ja ammattiylpeydellä sähköasennuksia eli sähkömiehen töitä, alueena Helsinki.

Ammattilaisen sähköasennukset, jotka kestävät päivänvalon – kaikkiin kohteisiin

Etsinnässä sähkömies, joka tekee päivänvalon kestäviä sähköasennuksia? Hienoa, olet löytänyt perille. JTK-Sähkön sähkömiehet (ja miksei tietenkin sähkönaisetkin, mutta vielä emme ole saaneet sellaisia porukkaamme mukaan) tekevät huolellisesti, ammattitaitoisesta ja tietysti luvanvaraisesti kaikki sähköasennukset Helsingissä ja sen lähialueilla, kuten sähkötyöt Keravalla. Tarvittavat sähköasennukset tehdään nopeallakin aikataululla, kun tarve on akuutti. Meillä on laaja kokemus erilaisista sähköasennuksista ja meiltä hoituu niin sähkösaneeraukset kuin uudisrakennustenkin sähkötyöt

Omakotitalon sähkötyöt, taloyhtiöiden sähkötyöt tai yritysten sähkötyöt – meillä on kaikista laaja kokemus

Lyhykäisyydessään sanottuna, teemme sähköasennuksia niin omakotitaloihin, taloyhtiöille kuin yrityksillekin. Mitä näistä edustatkin, ota rohkeasti yhteyttä – autamme mielellämme.

JTK-Sähköllä on sähköpätevyys 2 – voimme tehdä siis kaikki enintään 1000V sähkötyöt

Oletko vailla sähkömiestä? Pyydä rohkeasti tarjous sähköasennuksesta!

Kun remontoit vanhaa tai rakennat uutta, jossain vaiheessa tulee eteen tilanne, jolloin tarvitset luotettavan sähköliikkeen tekemään sähköasennukset Helsingin alueella. Tällöin JTK-sähkön sähköasentajat ovat valmiina palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja pyydä meitä käymään tai kysy suoraan tarjousta.

Sähkömies on työn touhussa Helsingin keskustassa

Palvelemme asiakkaita myös Helsingin ympäryskunnissa

Meiltä onnistuu niin isot kuin pienet sähköasennukset Helsingissä ja sen ympäryskunnissa. Sähkötyömme käsittää kaiken koko kiinteistön tai talon sähköistämisestä aina yksittäisten valokatkaisinten asentamiseen. Kaikki palvelumme ovat käytettävissä koko rakennuksen elinkaaren ajan.