Sähköasennus | Sähkömies Kerava

Teemme sinulle sähköasennuksia eli sähkömiehen töitä Keravan seudulla.

Ammattilaisen tekemät sähköasennukset kaikkiin kohteisiin

Oletko vailla sähkömiestä, joka tekee sinulle sähköasennukset hyvällä jäljellä? Hyvä homma, sillä olet oikeassa paikassa. Teemme sähköasennuksia Keravan alueella ja PK-seudulla usean vuoden tuomalla kokemuksella. Sähköasentajamme pääsevät nopeallakin aikataululla suorittamaan tarvitsemasi sähköasennukset. Olemme tehneet sähköasennuksia laajalla skaalalla ja meiltä onnistuu niin uudisrakennuksien että saneerattavien kohteiden sähköasennukset. Teemme töitä niin yrityksille, taloyhtiöille kuin omakotitalon sähköasennuksien parissa. Tarjoamme palvelumme avaimet käteen -periaatteella.

Meillä on sähköpätevyys 2 – hoidamme siis kaikki enintään 1000V sähkötyöt

Etsitkö sähkötöiden kumppania Helsingin alueella?

Oletko vailla sähkömiestä? Pyydä rohkeasti tarjous sähköasennuksesta!

Rakentaessasi uutta tai remontoidessasi vanhaa, tarvitset luotettavaa sähköliikettä toteuttamaan sähköasennukset Keravan alueella, JTK Sähkön sähköasentajat ovat valmiina palvelemaan. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä ja kysyt tarjousta!

Katso videolta, mitä mieltä asiakkaamme on meistä:

Ota yhteyttä!

Toimialueeseemme Keravalla kuuluu:

Kaleva, Kilta, Sompio, Ahjo, Savio, Ylikerava, Kaskela, Alikerava ja Jokivarsi.

Säkömies testaa pistorasiaa

 

Sähköasentaja kuorii sähköjohtoa

Palvelemme asiakkaita myös Keravan ympäryskunnissa

Meiltä onnistuu niin isot kuin pienet sähköasennukset Keravalla ja sen ympäryskunnissa, kuten Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula ja Sipoo. Sähkötyömme käsittää kaiken koko kiinteistön tai talon sähköistämisestä aina yksittäisten valokatkaisinten asentamiseen. Kaikki palvelumme ovat käytettävissä koko rakennuksen elinkaaren ajan.